Σάββατο, 1 Μαΐου 2010

troktiko: "Προς τους ανθρωπους που δηλωνουν πως φευγουν ως οικονομικοι μεταναστες"

troktiko: "Προς τους ανθρωπους που δηλωνουν πως φευγουν ως οικονομικοι μεταναστες": "Διαβάζω όλο και περισσότερους αναγνώστες πως αποφάσισαν να μετανασταύσουν και έχω να πω ότι αυτή δεν είναι λύση. Λύση είναι να μείνεις και να πολεμήσεις για ένα μέλλον όπως εσύ το ονειρεύεσαι!

Φυσικά και εύχομαι σε όλους όσοι αποφάσισαν να φύγουν, καλή τύχη απο τα βάθυ της καρδιάς μου, ΑΛΛΑ να ξέρετε ότι η ξενιτιά είναι καλή για λίγο, όχι για πολύ... Εγώ μετανάστευσα στο Λονδίνο για να αποκτήσω προυπηρεσία και τώρα πια νιώθω έτοιμη και δεν με κρατάει τίποτε εδώ! Ούτε καν ο πολύ υψηλός μισθός μου!!! Απλά πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά, να δείξουμε ότι δεν μας πτοεί τίποτε και να συνεχίσουμε!

Χωρίς να ξεχάσουμε ποιοί μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση όμως και να τους θυμίζουμε ότι η εξουσία τους είναι δανεική από το λαό!
Εμείς έχουμε τη δύναμη να τους δώσουμε εξουσία και να τους την πάρουμε, αυτό δεν πρέπει κανένας πολιτικός να το ξεχάσει ποτέ! Είναι δικοί μας υπάλληλοι και έτσι πρέπει να τους φερόμαστε.'


– Απεστάλη με Google Toolbar"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου