Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

OnNews: Ορίστε τα αποτελέσματα σας κύριοι, να χύνεται συνέχεια αίμα!!!

OnNews: Ορίστε τα αποτελέσματα σας κύριοι, να χύνεται συνέχεια αίμα!!!: "Ορίστε τα αποτελέσματα σας κύριοι, να χύνεται συνέχεια αίμα!!!
Τι ωραία χώρα που έχουμε γίνει βρε παιδί μου.... Δουλειές δεν υπάρχουν, οι πολιτικοί μας όλοι είναι λαμόγια και ξεπουλάνε τα πάντα (ακόμα και την μάνα τους) για το χρήμα... αφήσανε την χώρα ξεκρέμαστη, να μην δουλεύει ΤΙΠΟΤΑ σωστά, ξεπουλάνε τα πάντα, μας έχουνε δώσει στα δόντια του ΔΝΤ, έχουνε αφήσει από την δεκαετία του 90 να μπαίνει ΌΠΟΙΟΣ θέλει στην χώρα, να μένει όσο θέλει, να του δίνουμε και επίσημα τα χαρτιά του (εφόσον θα μας ψηφίσει στις επόμενες εκλογές), έχουνε φτιάξει μια πόλη (Αθήνα) άκρως επικίνδυνη (ακολουθεί η Θεσσαλονίκη), τίποτα δεν θυμίζει την παλιά όμορφη και ασφαλή Ελλάδα, τα ελεύθερα χωριά με τις ανοιχτές πόρτες και τους φιλόξενους ανθρώπους. Μας έχουνε κάνει άρρωστους, ψυχάκηδες, φοβισμένους... μας τηλεκατευθύνουν από τις μαγειρεμένες τους ειδήσεις μέσω των τηλεοράσεων που κάθε σπίτι έχει (σε μεγάλες ποσότητες).... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ;;;

Να κατεβαίνουμε σε πορείες να διαμαρτυρηθούμε και να γίνεται πραγματικός πόλεμος, οι πολίτες ενάντια στο κράτος, βασικά ενάντια στα όργανα της τάξης, που μπορεί να είναι τα αδέλφια μας, τα ξαδέλφια μας, που και αυτοί μπορεί να συμφωνούν μαζί μας, αλλά μη έχοντας άλλη επιλογή και εκτελώντας διαταγές, να μας χτυπάνε, να μας ψεκάζουν χημικά, για να σταματήσουμε... και να χύνεται ΑΙΜΑ... συνέχεια!!!
Άρχισαν να φαίνονται τα αποτελέσματα από την πολιτική σας ρεμάλια.... άρχισαν να χάνονται αθώοι άνθρωποι για χάρη σας, επειδή είστε ανίκανοι , ανίκανοι για όλα.

Προχθές σφάχτηκε σαν πρόβατο ο άτυχος άντρας για μια βιντεοκάμερα, από Πακιστανούς ή ότι σκατά ράτσα ήταν, το θέμα ήταν ότι σίγουρα ήταν ΛΑΘΡΑΙΟΙ, ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ στην χώρα μας και δεν τους τσέκαρε κανείς για να ξέρουμε ποιοι είναι και τι ρόλο βαράνε στην κοινωνία... αυτό είναι το πρόβλημα, όχι οι μετανάστες... γιατί κάποιοι Έλληνες με μηδαμινό IQ μπερδεύονται και νομίζουν ότι μετανάστης και λαθρομετανάστης είναι το ίδιο, και μας περνάνε για φασίστες και για ρατσιστές και για κομματόσκυλα, που τίποτα από αυτά δεν είμαστε ρε ΜΑΛΑΚΕΣ, σας το ορκιζόμαστε στην ζωή μας. Απλά θέλουμε όλοι να έχουν ίσα δικαιώματα και όρους στο παιχνίδι της ζωής και στους κανόνες της κάθε χώρας.

Βλέποντας όλοι αυτά που συμβαίνουν , νιώθουμε το αίμα να έχει βράσει, το μυαλό θόλωσε και τα μάτια γύρισαν, γι αυτό έγινε και το νέο περιστατικό με τον νεκρό Πακιστανό. Η αγανάκτηση, ο θυμός, η καταπίεση, φέρανε τον κόσμο σε αυτή την θέση και ζήτησε εκδίκηση.
Δεν είμαστε υπέρ, σε καμία περίπτωση, απλά σας λέμε την αλήθεια, αυτό που βλέπουμε και σκεπτόμαστε, όπως έχει... και έχουμε να δούμε πολλά ακόμη !!!

Η κατάσταση άρχισε να βγαίνει εκτός ελέγχου, πρέπει να πάρετε δραστικά μέτρα, θα συμβούν ακόμα χειρότερα!!!

Σε εσάς μιλάμε κράτος... σε εσάς 300 της βουλής, σε εσένα πρωθυπουργέ, σε εσένα πρόεδρε της δημοκρατίας... ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ... ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ!!!!

– Απεστάλη με Google Toolbar"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου