Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Στης βουλής τα έδρανα, αχ κι εγώ να έχυνα
>> Παρασκευή, Μάρτιος 05, 2010

Η απόφαση της Τζούλιας Αλεξανδράτου να περάσει από τον χώρο των ταινιών πορνό, της ανοίγει διάπλατα νέους ορίζοντες. Τώρα πια σαν διάσημη πορνοστάρ, μάλιστα την μόνη διάσημη Ελληνίδα πορνοστάρ, θα μπορεί να ακολουθήσει τα βήματα της Τσιτσιολίνας και να ασχοληθεί με την πολιτική. Τα οφέλη αυτής της κίνησης είναι πολλαπλά όχι μόνο για την Τζούλια αλλά και για όλους εμάς.

Καταρχήν στην προεκλογική της εκστρατεία το μόνο που θα χρειαστεί να κάνει είναι βγάζει τα βυζιά της έξω για να τα χουφτώνουν οι ψηφοφόροι. (Έτσι εκλέχτηκε η Τσιτσιολίνα ). Για πρώτη φορά στην ιστορία ο απλός λαός θα έχει την δυνατότητα να χουφτώσει ένα πολιτικό αφού πάντα γίνεται το αντίθετο.

Έπειτα θα είναι η μόνη πολιτικός που θα είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί μας. Δεν θα μας πει ψέματα στο προεκλογικό της πρόγραμμα γιατί δεν θα έχει προεκλογικό πρόγραμμα.

Το κανάλι της Βουλής θα έχει λόγο ύπαρξης. Οι ακροαματικότητες που θα έχει όταν θα κάνει στριπτίζ από το βήμα της βουλής θα ξεπερνάνε ακόμα και το Φρέντυ Γερμανό στο "Αλάτι και Πιπέρι".

Θα φέρει επιτέλους λίγο ερωτισμό στα έδρανα της Βουλής. Από την Φωτεινή Πιπιλή, την Νατάσα Ράγιου και την Λιάνα Κανέλλη θα πάμε στην Τζούλια Αλεξανδράτου. Δεν είναι και άσχημα. Ο ερωτισμός στην σημερινή πολιτική σκηνή είναι ένα μελανό σημείο. Απόδειξη ότι ο πιο ερωτικός πολίτικος θεωρείτε ο Ανδρέας Παπανδρέου επειδή, όταν ήταν 99 χρονών, πήδηξε μια στρουμπουλή αεροσυνοδό. Άλλη τρανή απόδειξη ακούει στο όνομα Βαϊτσης Αποστολάτος.

Δείτε τώρα πόσο χρήσιμη είναι η Τζούλια αυτές τις δύσκολες ώρες. Θα έβγαινε η Τζούλια με το ένα βυζί έξω και θα έλεγε στους συνταξιούχους ότι θα κοπεί η σύνταξη τους στο μισό. Κανένα γεροντάκι δεν θα ασχολιόταν με την μείωση της σύνταξης του. Όλοι θα έλεγαν τι ωραίο βυζί έχει. Έτσι με αυτό τον τρόπο θα πετυχαίναμε τον εθνικό σκοπό που δεν είναι άλλος από το να ξεχρεώσουμε τα δάνεια που πήραμε για να πάρουμε νέα δάνεια.

Όπως καταλαβαίνετε η τσόντα που γύρισε η Αλεξανδρατου είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στην Ελλάδα από τότε που κέρδισε την Eurovision η Παπαρίζου.

Δαγκωτό Τζούλια λοιπόν. Δαγκωτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου