Σάββατο 24 Απριλίου 2010

"


"Η είδηση ότι κλιμάκιο του Δ.Ν.Τ θα εγκατασταθεί στην κυβέρνηση άρα κατ επέκταση στα υπουργεία μου δημιουργεί την εντύπωση πως είναι περιττοί πια οι 300 της βουλής. Έξαλλου πια δεν υπάρχει αντικείμενο απασχόλησης αφού τις εντολές του...


Δ.Ν.Τ μπορεί να τις μεταφέρει και ένας απλός πολίτης. Άρα ένας βουλευτής με 8.000 μισθό επί 14 μήνες ίσον με 112.000 ευρώ ετήσιος. Επί 300 που είναι οι άχρηστοι βουλευτές μας ίσον 33.600.000 ετήσιος. Επί 3 χρόνια που είναι το πρόγραμμα του Δ.Ν.Τ ! ίσον με 100.800.000. Αυτό βεβαία το ποσό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα του πόσου κάθε βουλευτή και υπουργού η πρωθυπουργού γενικότερα. Μην υπολογίσουμε και όλους τους παρατρεχάμενους της βουλής αλλά και τα έξοδα συντήρησης της βουλής. Να λοιπόν ένα σημαντικό ποσό το όποιο βοηθα στην απόσβεση του χρέους.
Έξαλλου για ποια αντιπολίτευση μιλάμε! Είναι καιρός να συνειδητοποιήσουμε πως δεν χρειαζόμαστε ποιμένες που θα μας λένε τι πρέπει να κάνουμε! Δεν χρειαζόμαστε καμιά μαριονέτα για να βγούμε και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο για την ζωή μας! Είμαστε άνθρωποι όχι κοπάδια από άβουλα πρόβατα που δεν ξέρουν που πατανε και που βρίσκονται…. Η μήπως τελικά είμαστε;;;;"

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου