Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ...ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΛHΡΙΣΤΟΥΝ...
Την υπόσχεσή του ότι η κυβέρνηση θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να μη πληρώσουν αυτοί που δεν φταίνε, εξέφρασε σήμερα από τη Ρόδο όπου βρίσκεται ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
"Αυτή η κυβέρνηση θα κάνει κάθε τι για να μην πληρώσει αυτός που δεν φταίει, για να δώσουμε σιγουριά στους πολίτες, και επιτέλους να πληρώσουν αυτοί που έχουν χρέος απέναντι στην ελληνική κοινωνία", είπε ο κ. Παπανδρέου μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση κατοίκων στην πλατεία της Κρεμαστής της Ρόδου.
Ο Πρωθυπουργός τόνισε επίσης ότι η κυβέρνηση κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για τη δημιουργία του μηχανισμού στήριξης,διευκρινίζοντας ότι πιθανόν να υπήρχαν και καλύτεροι μηχανισμοί, αλλά όπως είπε εμείς αυτόν είχαμε.
Επίσης ο κ. Παπανδρέου αναγνώρισε ότι είναι δυσάρεστο να βρίσκεται η χώρα υπό επιτήρηση.
"Λόγω των ελλειμμάτων μας, ήρθε η Ευρωπαϊκή Ένωση, και είναι και σήμερα και το ΔΝΤ, και επιτηρούν. Είναι μια μορφή κηδεμονίας...Δεν είναι καθόλου ευχάριστο" τόνισε ο πρωθυπουργός. Ανέφερε μάλιστα ότι είδε, χθες, σε μια διαδήλωση, να αναγράφεται σε αφίσες "Έξω το ΔΝΤ".
"Θα μπορούσα να συνυπογράψω και να βάλω από κάτω ‘Έξω και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή’. Απλώς δεν θα φύγουν με πέτρες, και δεν θα φύγουν με βία. Θα φύγουν όταν εμείς έχουμε βάλει τάξη στην οικονομία μας, όταν εμείς έχουμε δείξει αξιοπιστία" είπε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ακόμη ο πρωθυπουργός τόνισε ότι αγώνας της κυβέρνησης είναι να ανακτήσουμε ξανά την αυτονομία μας, την ελευθερία μας, να μπορέσουμε να απελευθερώσουμε και πάλι την Ελλάδα από την επιτήρηση στην οποία μας έβαλαν οι δυνάμεις της συντήρησης.
Ο κ. Παπανδρέου άσκησε δριμεία κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση λέγοντας ότι οδήγησε τη χώρα σε υπερχρέωση με τεράστια ελλείμματα.
"Γι' αυτά δεν έφταιγε ο απλός πολίτης, ο εργαζόμενος, ο υπάλληλος, έφταιγε μια κυβέρνηση που εξυπηρετούσε πελατειακά συμφέροντα και άφηνε την αδιαφάνεια και τη διαφθορά να γιγαντώνονται", σημείωσε ο πρωθυπουργό και πρόσθεσε ότι φτάσαμε εδώ υπερχρεωμένοι σε τέτοιο βαθμό που φοβήθηκαν ακόμη και οι καλοί πιστωτές μας.
Ακόμη ο πρωθυπουργός αναγνώρισε ότι τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση δεν είναι ευχάριστα, είναι όμως, όπως είπε αναγκαία προκειμένου να "νοικοκυρέψουμε τα χρέη και να δείξουμε ότι είμαστε αξιόπιστοι".
"Αυτό κέρδισε ξανά την αξιοπιστία μας" επισήμανε ο κ. Παπανδρέου,τονίζοντας ότι μπροστά μας έχουμε μια δύσκολη περίοδο αλλά δημιουργική, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητά του ότι θα καταφέρουμε όχι μόνο να ορθοποδήσουμε τη χώρα αλλά και να απελευθερώσουμε τις δυνάμεις που αυτή έχει.
Οι κάτοικοι τη Ρόδου πρόσφεραν στον πρωθυπουργό εικόνα του Αγίου Γεωργίου και εκείνος τους απάντησε λέγοντας:
"Πάμε για να σκοτώσουμε τους δράκους για να ξεφύγουμε μπροστά".

ΠΡΕΖΑ TV
24-4-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου